Uw adres voor vakkundig werk

Welkom bij Gootwerk Bladel

Uw adres voor het vakkundig vervangen en/of aanbrengen van nieuwe zinken goten.


- bakgoten en/of mastgoten met of zonder nieuwe beugels

- bakgoten in bestaande betimmering

- verholen goten

- vergaarbakken

- kielgoten

- zinken deklijsten


Ook het vervangen en/of aanbrengen van zinken en/of pvc regenwater-afvoeren kunnen wij voor u verzorgen. Verder zijn wij voorzien van eigen werkplaats voor zetwerk van zink met specifieke maatvoering. Als bij bestaande houten betimmeringen na inspectie mocht blijken dat deze gerepareerd of vervangen moet worden kunnen wij ook dit voor u in overleg verzorgen.


Indien uw te vervangen goot op een moeilijke bereikbare plaats is aangebracht bijvoorbeeld boven uw afdak(met polyester platen bekleed) kunnen wij ook dit verzorgen middels zelf ontworpen muurconsoles welke boven uw afdak met 1 stuks keilbout op de muur bevestigd worden. Na vervanging v/d goot worden deze verwijderd en de geboorde gaten worden met speciale voegreparatie-kit nagenoeg onzichtbaar afgewerkt. Uiteraard voeren wij na de werkzaamheden de oude vervangen materialen volledig af en laten de werkplek schoon achter.


Als extra service bieden wij u de mogelijkheid een berekening te maken wat een nieuwe en/of te vervangen zinken goot ongeveer gaat kosten. Als U bij het tabblad indicatieprijs uw gegevens invult krijgt u een indicatieprijs inclusief 21% btw.Met vriendelijke groet,

                                Albert Jansen.